Andre arrangementer

Frik-kveld på Plankemyra

Møte med sang, andakt og bevertning på Plankemyra Bo- og Omsorgssenter for beboere med familier og andre interesserte.
Samling en onsdag i måneden kl. 19.

Kontaktperson: Pie Aurebekk, telefon 37022670.

Loppemarked

Begivenheten som hvert år i august samler mer enn 100 frivillige medarbeidere og mange hundre besøkende. Loppesalg, auksjon, kafe, matservering og godt fellesskap. Menighetens største arrangement i året, som samtidig markerer oppstart etter en lang og god sommer!

Kontaktperson: Inge Larsen: 90973825.

Menighetsweekend

Menigheten drar av gårde en helg med fokus på fellesskap og forkynnelse. Glimrende anledning å bli bedre kjent og morro for både små og store!

Kontaktperson: Søren Nielsen, telefon 99126345.

Misjonsmessen

Misjonsmessen i november er også et av årets høydepunkter med masse fellesskap og aktivitet for alle i kirken. Det er salg av mat, bakerivarer, håndarbeid mv. På misjonsmessen samles det inn størstedelen av menighetens bidrag til misjonsarbeid.

Kontakperson: Marit Holtane, telefon 48210137.

Julekonsertene

Det avholdes årlig to julekonserter: Barnas konsert og menighetskorets konsert. Dette er fine anledninger til å få julestemningen skikkelig på gang!