Alpha kurs høsten 2017

Nytt Alpha-kurs starter onsdag 13. september! Hver Alpha-samling begynner med mat kl.19.00. Deretter følger kveldens undervisning som holdes av forskjellige personer fra gang til gang. Så har vi en enkel kopp kaffe før vi deler oss i små grupper og drøfter alle de spørsmål som kveldens tale har reist. Vi slutter kl.21.30.

Alpha-kurset høsten 2017

Alpha er for deg som:
• er nysgjerrig og vil vite litt mer om kristen tro.
• søker svar på livets store spørsmål.
• vil vite hva kirken står for.
• vil ha de grunnleggende ting oppfrisket.

Alpha-kurset foregår hver onsdag fra 13. september til 29. november med unntagelse av 4. oktober og 18. oktober. Vi møtes i Frikirken, Fredens vei 13.

Les mer detaljert om opplegget for kurset her.