Ei utstrakt hand
Arendal Frikirke ønsker å rekke ei utstrakt hand til nabolaget vårt. Har du behov for hjelp på det praktiske, menneskelige eller åndelige plan er du velkommen til å benytte vår kontakttelefon.

Ei utstrakt hand

Som menighet ønsker vi å være en forlengelse av vår Herre Jesus sine utstrakte hender. Vi har ett stort nabolag rundt Fredens vei med mange mennesker vi ønsker kontakt med. Blant de som stiller seg bak dette oppdraget, er det flere som selv har erfart betydningen av å møte «ei utstrakt hand».

Noen av oss var ikke engang klar over at vi hadde ett slikt behov. Ofte kom disse «hender/utsendinger» fra uventet hold og ukjente mennesker. Det vi har å gå med er våre egne levde liv. Våre erfaringer er mange, både på godt og vondt. Det vi har felles er erfaringer av Guds fantastiske inngripen i våre liv på mange forskjellige vis. Derfor har vi større tro på «Gudfeldigheter» enn på tilfeldigheter.

Har du behov for ei hjelpende hand ? Det kan fks. være til forskjellig slags praktisk hjelp. Det kan være ønske om å ha en å prate med. Det kan være ønske om å bli sett eller hørt. Våre behov kan være svært forskjellige, men hva vi gjør med dem er vårt eget ansvar.  Vil du gi deg selv, og oss  en mulighet til forandring? En slik kontakt vil selvfølgelig bli på dine premisser. Vi gjentar her Jesus egen utfordring: «Hva vil du jeg skal gjøre for deg»?

Vi har vår egen kontakttelefon. Om du ikke får svar når du ringer, så ringer vi deg tilbake ! Vi ser fram til at du tar

Tlf.nr.: 94164855

Anne-Marte Stensland, gruppeleder