Arendal Soul Children

ARENDAL SOUL CHILDREN

Dette er et kor for deg som går i 5-10 klasse. Vi øver på tirsdager, og er en del av Supertirsdag. Det er middagsservering fra kl. 16.30, men man kan også kommer rett til øvelse kl. 17. Vi øver enten i kirkesalen eller i speilsalen frem til kl. 18.30.

Vårt kor er et av over 140 Soul Children kor i Norge. Vi deler visjonen om å vinne og bevare unge mennesker for Jesus Kristus gjennom musikk de kjenner seg igjen i.

Vi opptrer ca. 1 gang pr måned, både i vår egen kirke, i andre kirker eller ute i byen og på Kulturhuset.  Noen ganger drar vi på turer, og finner på ting sammen med andre Soul Children kor.

Koret står på tre bein der det åndelige, det musikalske og det sosial er like viktig.

Vi ønsker å skape et miljø der mottoet vårt er: «Jeg heier på deg».

Koret dirigeres av barne- og ungdomsarbeider Marie Kvalbein-Olsen og av Vigdis Guttormsen. Karina Culley er styreleder.